Srednja škola Ludbreg

FOTO Zaigrali Playstation u humanitarne svrhe

U organizaciji 2. d razreda Srednje škole Ludbreg i uz podršku Volonterskog kluba Srednje škole Ludbreg u subotu, 25. veljače, održano je PS4 FIFA 17 Gaming week, humanitarno igranje na konzoli Playstation 4.

15:48h
0

Svaki natjecatelj je umjesto novčane kotizacije trebao donirati živežne namirnice, higijenske potrepštine ili druge potrebne artikle koji će se pokloniti Socijalnoj samoposluzi Kruh sv. Antuna u Varaždinu. Sudjelovanju u akciji koja je nazvana Igraj se i pomogni pridružilo se puno učenika iz različitih zanimanja Srednje škole Ludbreg.

– S obzirom na 30 prijavljenih učenika, akcija je nadmašila sva očekivanja, te je prikupljeno mnogo namirnica za Socijalnu samoposlugu. Što se tiče samog rezultata koji je u ovakvim akcijama u drugom planu, pobijedio je učenik 2.d razreda Nino Leš. U velikom finalu svladao je razrednika i organizatora akcije. Akciji su se pridružili i još neki djelatnici naše škole te im se ovom prilikom zahvaljujem. Također zahvaljujem i učeniku 2.d razreda Robertu Foderu koji nam je posudio konzolu na kojoj se je održao turnir. S obzirom na broj prijavljenih turnir je završio u 15:30 sati no učenicima nije bio problem ostati tako dugo u školi – rekao je Željko Posavec, nastavnik u Srednjoj školi Ludbreg.

Toga dana i kreativni volonteri srednjoškolskog kluba odlučili su darovati svoje vrijeme, energiju i talent za oslikavanje zidova škole. Učenice Lea Kramar, Tamara Vidulić, Ines Kovač, Ana Majić, Ivana Đuran, Marta Šestak i Ana-Marija Lilak, u skladu sa svojim slobodnim vremenom i obvezama u školi, već neko vrijeme oslikavaju zidove, te su odlučile ovu subotu privesti kraju svoja umjetnička djela, ili započeti neka nova.

Škola je sada bogatija, inspirirajuća i motivirajuća za učenike i sve koji dođu u našu školu.