27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
Home Izdvojeno FOTO Zanosna Irma zamijenila je uloge fotografa i modela, stala je pred objektiv i čestitala vam Božić!

FOTO Zanosna Irma zamijenila je uloge fotografa i modela, stala je pred objektiv i čestitala vam Božić!

0
FOTO Zanosna Irma zamijenila je uloge fotografa i modela, stala je pred objektiv i čestitala vam Božić!
Foto: Matija Gudlin

Križevčanka Irma Vargić (22), suradnica potrala ePodravina, ovog je puta imala obrnutu ulogu. Umjesto da je ona iza objektiva, prebacila se u ulogu modela i pozirala u blagdanskom ozračju te svim našim dragim čitateljima, zaželjela radostan i ispunjen Božić!

Irma  studira Socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu, a njena je ljubav fotografija.

Još u srednjoj školi priključila se Udruzi P.O.I.N.T. gdje je naučila sve što danas zna o event managementu, kroz sudjelovanje u organizaciji raznih programa. Prije četiri godine je u suradnji s prijateljima oformila inicijativu ESPR koja organizira dobrotvorne partyje, buvljake, sportske i gaming turnire.

Irma Vargić // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

– Trenutno radimo na tome da postanemo udruga. kako bismo mogli proširiti područje svojeg djelovanja – kaže nam ona.

No Irma briljira i na fakultetu. Sveučilište u Zagrebu dodijelilo joj je Rektorovu nagradu. Ona je s kolegicama i kolegama nagrađena za organizaciju 3. Međunarodnog kongresa studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Irma Vargić // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Svojom velikom ljubavlju, fotografijom, bavi se od 16. godine. U svojoj karijeri fotkala je za razne brandove poput Bead ItOn, Tamarix nakita, Mama Nove, Gjoni zlatarnice, Lilac vines, Eli’s fantasy, DORA Zagreb, a istaknula je dvije suradnje s dizajnerom Robertom Severom.

– Suradnja s njim je prije svega super zabava i iskustvo, a tek onda posao. Uglavnom fotografiram ljude, proizvode i događaje. Bavim se modnom, promotivnom fotografijom te za posebne prigode fotografiram vjenčanja i maturalne, no sve rjeđe se zbog povećanja posla stignem posvetiti svojem stilu koji je karakterističan po tamnim tonovima i osjećajnim temama – priča nam ova simpatična djevojka o svom hobiju.

Irma Vargić // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

– Nikad nisam razumjela modu, smatrala sam to gubljenjem vremena tako su se mojih odjevnih kombinacija sramili svi moji prijatelji i obitelj (hahah). No nakon nekog vremena, zaljubila sam u modu kroz suradnje s modnim blogerima i dizajnerima. Stvarno mi je zanimljivo gledati način na koji kombiniraju boje i stilove – otkrila nam je ona.

Njena druga ljubav, ona prema marketingu, pojavila se već u srednjoj školi. Završni rad je pisala na temu ‘Fotografija kao promotivno sredstvo’, a trenutno se bavi fotografijom i vođenjem društvenih mreža za manje poduzetnike.

Irma Vargić // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

– Osim izrade marketinške strategije, također fotkam i kreiram sadržaj za iste, 2 u 1, a uskoro ću početi kreirati sadržaj za Visoko gospodarsko učilište u Križevcima. Živimo u tako divnom dobu gdje su nam sve informacije dostupne u realnom vremenu. Smatram da svaka ambiciozna osoba/firma treba znati kako prezentirati sebe i svoje proizvode/usluge u najboljem svjetlu – mišljenja je ona.

Irma kaže da bi je prijatelji opisali kao specifičnu osobu, a ljudima koji ju ne poznaju je teško pratiti moj tok misli.

Irma Vargić // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

– Nikad nisam voljela spavati, veliki sam radoholičar, ali naučila sam da nekad treba reći ne. Uz sebe uvijek imam svoj planer jer imam pamćenje kao zlatna ribica. Pokušavam ostati organizirana i kontinuirano raditi na svojim ciljevima, a usput ne raditi prevelike planove jer nikad ne znaš što te sutra čeka – kaže o svojim planovima.

Tvrdi da u životu izbjegava velike želje jer smatra da je premlada da bi znala što točno želi.

Irma Vargić // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

– Improviziram, radim, trudim se i onda se događaju predivne stvari za koje nisam mislila da ih želim – smije se ona.

Ove godine je u suradnji sa Suzanom Zidarić, Happy Preppy i Mirom Habinom kreirala foto kutak za obiteljska fotkanja.

Irma Vargić // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Irmu su za photosession obukli Lisly Boutique i nakit Tamarix, a za šminku i frizuru zaslužna je Karla Matus.

Više o njenom radu možete saznati na: FB: www.facebook.com/irma.jpg.xo

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).