tradicionalna manifestacija

FOTO Započelo Križevačko veliko spravišče s najbogatijim programom do sada, Željko Bebek koncertom bacio u trans sve okupljene

Zvijezda večeri je definitivno Željko Bebek koji će okupljene zabavljati do sitnih noćnih sati, a nakon njega na scenu stupa DJ Mario Kovač.

10:25h
0
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina

Jučer je otvoreno 52. Križevačko veliko spravišče. Bogati program je započeo u ranim jutarnjim satima Placom na Štrosu prezentacijom, degustacijom i prodajom domaćih proizvoda križevačkih kumica na improviziranoj tržnici u glavnoj gradskoj ulici.

Na After work Spravišče party-u okupljene je zabavljao DJ Lungy 2000 rock hitovima.

Malo križevačko spravišče i ove je godine okupilo djecu gradskih vrtića i škola. Osim njih, nastupile su i Križevačke mažoretkinje, PC Ritam i dječja igraonica iz Gornje Rijeke. Malo spravišče otvorio je dječji gradonačelnik Tin Tepeš. Odigrala se i revijalna nogometna utakmica na Gradskom stadionu.

Potpuno drugačiji cirkuski svijet iz mašte kroz koji je okupljene vodio Đon Kesten – klaun, ekvilibrist, žongler, lakrdijaš, konstruktor, majstor i šeprtlja zabavljao je Križevčane na Nemčićevom trgu.

U Multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice Franjo Marković mogli ste uživati u koncertu indijske glazbe, a vinoljupci su na Štrosu mogli uživati u prezentaciji vinske ceste Križevci – Kalnik – Orehovec.

Tamburaški sastav pobrinuo se za zagrijavanje posjetitelja pri Kalničanima, a bila je tu i tradicionalna povorka Križevačkih purgera i Kalničkih šljivara. 

Tradicionalno, na prvi dan Spravišča održan je i prvi dio predstave Pomirbe, a degustiralo se i domaće pivo spravljeno kod kućnih križevačkih pivara.

Zvijezda večeri je definitivno Željko Bebek koji je okupljene zabavljao do sitnih noćnih sati, a nakon njega na scenu stupio je DJ Mario Kovač.

 

čitam...
Loading...