interijer

FOTO Zavirili smo u interijer nove, moderne zgrade u centru grada, na Florijanskom prolazu

Provjerili smo izgled interijera i što se nudi od stanova i poslovnih prostora.

20:00h
0

Zavirili smo u novu, modernu zgradu u samom centru Koprivnice koja je u potpunosti promijenila izgled i infrastukturu Florijanskog trga.

Provjerili smo izgled interijera i što se nudi od stanova i poslovnih prostora.

Zgrada je, kako kaže investitor Duško Dobrinić, građena prema najvećim standardima, s vanstandardnim arhitektonskim rješenjima, A+ i A energetskog razreda, s podzemnom garažom. Nazvali su ju Florijanski prolaz. Broji 42 stana i osam poslovnih prostora, a prodano je 18 stanova i tek jedan poslovni prostor.

Okoliš zgrade izgleda impresivno, uz prolaz i ulaz u zgradu sa samog trga. Investitor nam se pohvalio kako se na ničemu nije štedjelo, stolarija je aluminijska, imitacija jasena, a štokovi na ulaznim vratima su mramorni.

– Najviše smo stanova prodali za vrijeme korone, što je i logično, jer smo tada radove priveli kraju i ljudi su vidjeli kako to izgleda. Cijene se kreću od 1050 do 1700 eura – kazuje Dobrinić.

No s druge strane, zbog gospodarske krize, prodaja poslovnih prostora je stala, prodan je jedan, Zagrebačkoj banci, dok su neki kupili stanove jer su im jeftiniji i prenamijenili u poslovne prostore, bit će tu liječnička i zubarska ordinacija, a tu je i udruga umirovljenika  – priča Dobrinić. Cijene poslovnih prostora idu od 1750 eura plus do 3000 eura po kvadratu plus PDV.

Kako zgrada izgleda iznutra, uvjerite se sami.

Uz dopuštenje investitora, fotografirali smo jedan namješten stan u koji vlasnici još nisu uselili, a s čije se velike terase pruža predivan pogled na centar grada, te buduće liječničke ordinacije, kao i prostor udruge umirovljenika.

 

 

čitam...