dvorana gimnazije

FOTO Završen još jedan memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić-Vrba, slovenski Branik najbolja momčad

Dnevni program krenuo je kratkim susretom najmlađih snaga rođenih 2008. godine, a zatim je nakon otvorenja zaigrala koprivnička Noa protiv mađarske ekipe KK Csurgoi-2.

16:52h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Rukometni klub Koprivnica – Noa ugostio je još jedan Memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić – Vrba. Natjecanje prijateljskog karaktera počelo je u 10 sati, a osim organizatora sudjelovali su i mađarski predstavnici RK Tungsram SE Nagykanizsa i RK Csurgoi KK te slovenski RK Maribor Branik.

Dnevni program krenuo je kratkim susretom najmlađih snaga rođenih 2008. godine, a zatim je nakon otvorenja zaigrala koprivnička Noa protiv mađarske ekipe KK Csurgoi-2. Mađari su se pokazali boljim protivnikom i s 24-28 prošli u finale gdje ih je čekao slovenski Maribor Branik.

Oni su u drugom polufinalu slavili protiv Nagykanizse, rezultat je bio 30-26. Nakon polufinala svoje umijeće pokazali su veterani koprivničke Noe i mađarskog Csurgoia, a zatim je na red došla sama završnica. U utakmici za treće mjesto Nagykanizsa je bila bolja s 18-32 od Koprivničanaca, dok je u velikom finalu zlato pripalo slovenskom Maribor Braniku. Rezultat finala bio je 27-23.

Titula najboljeg vratara otišla je u ruke Adama Fustosa iz Csurgoia, najbolji strijelac bio je Izidor Budja iz pobjedničke ekipe, a najboljim igračem proglašen je Jure Hedl, također iz pobjedničke ekipe.

Polufinala

RK Koprivnica-NOA – KK Csurgoi-2 24-28
Tungsram SE Nagykanizsa – RK Maribor Branik-2 26-30

Utakmica za treće mjesto

RK Koprivnica-NOA – Tungsram SE Nagykanizsa 18-32

Finale 

KK Csurgoi-2 – RK Maribor Branik-2 23-27

čitam...
Loading...