novitet

FOTO Završena je obnova Društvenog doma u Ferdinandovcu i sad izgleda prekrasno

U ovoj godini planirana je rekonstrukcija kotlovnice i ugradnja kondenzacijskog bojlera za grijanje radi dodatne uštede na plinu, kao i rekonstrukcija i obnova kuhinje.

13:16h
0
Foto: ferdinandovac.hr

Društveni dom u Ferdinandovcu ima novo ruho i spreman je za nove izazove, figurativno rečeno. Dovršeni su radovi predviđeni projektom „Uređenje Društvenog doma u Ferdinandovcu – 2. faza“.


U sklopu ovog projekta izvršeno je spuštanje i toplinska izolacija stropa u koji je ugrađena i nova, energetski učinkovita LED rasvjeta i sustav klimatizacije.

Postavljene su i nove podne pločice, izvršeno je bojanje svih zidova i uređena je pozornica.

Ukupna vrijednost projekta, uključujući i troškove nadzora radova iznosi 440.998,71 kuna, a sufinanciranje od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije iznosilo je 300.000,00 kuna.

Još ranije nabavljeno je 300 komada novih stolica. U ovoj godini planirana je rekonstrukcija kotlovnice i ugradnja kondenzacijskog bojlera za grijanje radi dodatne uštede na plinu, kao i rekonstrukcija i obnova kuhinje.

Isto tako, u planu je uređenje i stavljanje u funkciju prostora nekadašnje trgovine koji se nalazi u sklopu Društvenog doma, a biti će namjenjen za manja okupljanja i svečanosti kao što su dječji rođendani, druženja umirovljenika, za potrebe udruga sa područja Općine Ferdinandovac i slično.

Foto: ferdinandovac.hr

čitam...