Investicija

FOTO Završeno asfaltiranje u Marovskoj u Herešinu, slijedi još radova

Prethodno su izvršeni radovi od strane Koprivničkih voda na zaštiti kanalizacijskog kolektora koji se nalazi ispod predmetne prometnice u vrijednosti od 500.000 kuna.

09:49h
0
koprivnica.hr

U Marovskoj ulici u Herešinu završeni su radovi asfaltiranja na 450 metara kolnika sa dodatnim uređenjem odvodnje oborinske odvodnje.

Radove je danas obišao gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem. Vrijednost radova procijenjena je na 650.000 kuna, koje je izveo ugovoreni izvoditelj radova održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Koprivnice – Koming d.o.o. Koprivnica.

Slijedi još uređenje vanjskih prilaza obiteljskim kućama i vanjski, granični dio kolnika. Prethodno su izvršeni radovi od strane Koprivničkih voda na zaštiti kanalizacijskog kolektora koji se nalazi ispod predmetne prometnice u vrijednosti od 500.000 kuna, tako da ukupna vrijednost investicije u Marovskoj ulici u Herešinu iznosi oko 1.150.000 kuna. Predmetna prometnica je pristupni put do gradskog postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda i gradskog kompostišta.

čitam...
Loading...