FOTO: Zimske bazezancije

16:12h
0
Na bazezancijama sudjelovalo je dvjestotinjak djece / Foto: Mario Kos

Dvjestotinjak djece od 09. do 12.01.2012. natjecalo se u raznim disciplinama – tko brži u čamcu na vodi, skok u vis i skok u dalj na vodi, utrka na luftićima, delfin štafeta, zarobljeno plivanje u dvoje, kayak polo, velikoj stjeni, twisteru, spinneru, klackalici i nizu drugih poligona.

Djeca su pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je ponovno veliki aquatrack poligon sa još više atraktivnih elemenata. Ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem su mališani testirali svoje vještine, spretnost, brzinu, snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima su uručene diplome i medalje. Oni najbolji osvojili su i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Croatia osiguranja, dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.

Djeca su iskusila zabavu u nizu različitih natjecanja, imali su priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca su kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima. Na bazenima “Cerine” najavljene su i Ljetne bazezancije za vrijeme ljetnih školskih praznika koje djeca već sada nestrpljivo očekuju.

{vsig}fun/01-2012/bazezancije{/vsig}

čitam...