Atletika

FOTO Zlato za Paulu Rakijašić u posljednjem nastupu za AK Križevci

Pojedinačna je viceprvakinja na 800 metara Hrvatske u seniorskoj kategoriji. S mlađe juniorskog prvenstva Balkana održanog ove godine u Istanbulu vratila se sa broncom osvojenom na 1500 metara.

09:36h
0
Paula Rakijašić // Foto: pitomaca.hr

Prošlog tjedna, 4. studenog u Kutini s održalo pojedinačno  prvenstvo Hrvatske u krosu, a Paula Rakijašić je na dionici od 3000 metara u kategoriji juniorki osvojila medalju zlatnog sjaja.


Paula, sjajna atletičarka, na početku sezone ovojila je zlatnu medalju na krosu Sportskih novosti, te najavila dobru sezonu.

Ove godine osvojila je i ekipno zlato u krosu i štafeti 4×400 metara u kategoriji mlađih juniorki. Pojedinačna je prvakinja Hrvatske na 800 i 1500 metara u mlađe juniorskoj kategoriji. Aktualna je prvakinja Hrvatske na 800 metara kod juniorki. Pojedinačna je viceprvakinja na 800 metara Hrvatske u seniorskoj kategoriji. S mlađe juniorskog prvenstva Balkana održanog ove godine u Istanbulu vratila se sa broncom osvojenom na 1500 metara.

S juniorskog prvenstva Balkana u rumunjskom Pitestiju vratila se sa srebrom u štafeti 4×400 metara. Ovo je Pauli bio i ujedno zadnji nastup za AK Križevci, iduće godine osvajat će utrke u dresu novoformiranog AK Virovitica.

Paulin trener već četiri godine je Siniša Špiranec, bivši atletičar i reprezentativac. On će u AK Virovitica uz Maju Tkalčec i Hrvoja Žuneca biti trener.

čitam...