božićno veselje

FOTO Znamo tko će uživati u blagdanskom poklon paketu OPG-a Grošek

Kako je interes bio velik, da ostali ne bi ostali praznih ruku, pratite nas jer uskoro dijelimo još jedan paket na našem Instagram profilu!

16:30h
0
Grošek
Foto: Ivan Balija

Ne znate što biste za ove blagdane poklonili svojim najbližima ili pak poslovnim partnerima?

U tom slučaju su predivno i prigodno upakirani paketi OPG-a Grošek pravo rješenje koje će sigurno razveseliti ljubitelje gina ili pak finih domaćih likera, koji će vas svakako razveseliti i zagrijati u hladnim danima koji nam dolaze.

Sadržaj paketa možete birati sami, a kako Grošeki svake godine izbace nešto novo što vrlo brzo postane hit, to je ove godine popularno piće limoncello, slatki napitak koji se temelji na likeru od limuna i koji ovih blagdana jednostavno morate isprobati.

Portal ePodravina u suradnji s OPG-om Grošek poklanjao je poklon paket najsretnijem čitatelju, a ovoga puta to je Ivana Mioković koja će uživati u limoncellu!

No kako je interes bio velik, da ostali ne biste ostali praznih ruku, pratite nas jer uskoro dijelimo još jedan paket na našem Instagram profilu!

Grošek u ponudi ima već svim poznate četiri vrste odličnog gina i to klasik, gin od koprive, koji je ujedno koprivnički suveni, pink gin od ruže i maline te gliter sa šljokicama idealan za svečano blagdansko raspoloženje.

U poklon kutiju možete staviti i jedan ili više njih domaćih likera i to od maline, borovnice, višnje, oraha, smokve, medicu ili pak rakije viljamovku, šljivu, dunju i travaricu te nezaobilazni pelinkovac.

Bilo da slavite rođendan, imate momačku ili djevojačku ili bilo koju drugu prigodu ili jednostavno želite pokloniti jedinstven i nezaboravan poklon pod bor povodom blagdana, OPG Grošek vaša je destinacija!

Za personalizirani poklon, postoji mogućnost izrade loga tvrtke ili bilo kojeg drugog natpisa po želji na plošku.

Po svoj paket možete doći na adresu Vinogradska ulica 41d u Glogovcu ili ga naručiti poštom na broj telefona 0997695320, a od 1. prosinca sve možete kupiti osobno na štandu u centru Supernova u Koprivnici.

Grošek
Foto: Ivan Balija
Grošek
Foto: Ivan Balija
Grošek
Foto: Ivan Balija
Grošek
Foto: Ivan Balija
Foto: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije
Foto: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!
Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW