Kampanja

FOTO Zoran Milanović na predizbornom skupu u Koprivnici: Od mene nećete vidjeti da se družim i slikam s propalicama

Podsjetimo, danas je i službeno počela predizborna kampanja nakon što je 11 kandidata predalo dovoljno potpisa.

20:49h
0
Foto: Press Zoran Milanović

Predsjednički kandidat Zoran Milanović danas je u Domu mladih održao predizborni skup pred mnogo stranačkih kolega i simpatizera.

Milanović se u svom govoru osvrnuo na proteklo razdoblje u hrvatskoj politici i svom premijerskom mandatu te najavio predstojeće predsjedničke izbore i svoju pobjedu na njima.

– Hrvatska mora birati društvo, a to se vrednuje po tome kakvo društvo biraju njezini čelnici koji su demokratski izabrani. Ako oni imaju potrebu stalno se slikati i družiti s propalicama ili ljudima koji imaju problema sa zakonom, onda to nije dobro i od mene to nećete vidjeti – rekao je Milanović.

U Dom mladih došli su ga podržati, između ostalih, čelnik županijskog SDP-a Mladen Kešer, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, prvi čovjek gradskog SDP-a Tomislav Golubić, predsjednik koprivničkog Gradskog vijeća Ivan Pal, predsjednik križevačkog Gradskog vijeća Marko Katanović, načelnik Legrada Ivan Sabolić, supruga Sanja i mnogi drugi političari i dužnosnici.

Podsjetimo, danas je i službeno počela predizborna kampanja nakon što je 11 kandidata predalo dovoljno potpisa. Trajat će do ponoći 20. prosinca, a prvi krug izbora je 22. prosinca.