19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nesreća

FOTO Zoranu berač na polju otkinuo prst, on pobrao kukuruz do kraja pa otišao na šivanje
F

Rana mu je sanirana i zašivena, Zoran je odbio da mu se prst prišije, a rekao nam je i kako ga ova 'manja' ozljeda neće spriječiti u borbi.

Ne propustite

Zoran Đođ, poznati MMA borac iz Podravine, točnije iz Ferdinandovca, a koji se okušao u mnogim borilačkim vještinama, uskoro ima novu borbu u Srbiji.

No, između treninga Zoran se doma bavi poljoprivredom gdje mu se dogodila nesreća. Naime, ostao je bez dijela malog prsta na desnoj ruci. Brao je kukuruz, a nesreća se dogodila kad je išao ‘odštopati’ berač koji mu je u tom trenu ‘povukao’ i otkinuo dio malog prsta.

Stijena od čovjeka kakav je, Zoran nije odmah odjurio kući i pravac hitna, već je sam zamotao prst, pobrao kukuruz do kraja, pustio i jedan live na društvenoj mreži Facebook i tad polako krenuo doma, a kasnije i kod doktora. Rana mu je sanirana i zašivena, Zoran je odbio da mu se prst prišije, a rekao nam je i kako ga ova ‘manja’ ozljeda neće spriječiti u borbi.

Protivnik u borbi koja je za devet dana, 19. listopada u Srbiji, u organizaciji SBC-a, bit će mu Tarhan Ibragimov koji se natječe pod nadimkom Hulk. Rus, 28-godišnjak, borit će se protiv našeg borca, a u obzir dolazi i borba u parteru, udarci nogama, rukama i hrvanje. Nema čega nema.

Fotografije koje slijede nisu za svakoga i nekom bi mogle ‘krivo sjesti’. Budite oprezni. 

Foto: Ustupio Zoran Đođ
Foto: Ustupio Zoran Đođ
Foto: Ustupio Zoran Đođ
Foto: Ustupio Zoran Đođ
Foto: Ustupio Zoran Đođ
Foto: Ustupio Zoran Đođ

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

DVD STARIGRAD

FOTO Stigla je oprema vrijedna više od 25.000 eura, Tucaković: Nabava ove opreme rezultat je rada društva, ali i gradske Vatrogasne zajednice

Dobrovoljno vatrogasno društvo Starigrad dobilo je opremu vrijednu više od 25.000 eura. Primopredaji je prisustvovao i glavni vatrogasni zapovjednik i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti