FOTO: Zumbathon // Koprivničanci uz latino ritmove tri sata plesali Zumbu

11:51h
0
Cijela dvorana se gibala uz latino ritmove // foto: Mario Kos

foto: Mario KosPrvi koprivnički Zumbathon, održan je u subotu u Domu mladih, a da je bilo i više nego zabavno potvrđuje činjenica da svi su posjetitelji zaplesali na latino ritmove, uz licencirane voditelje koji su stigli iz cijele Hrvatske.

Uz ovaj kolumbijski ples – fitness program koji uključuje ples i aerobic elemente, polaznici su se dobro oznojili, ali i naučili nove korake. U koreografiji plesa koji je zaludio cijeli svijet su i elementi hip-hopa, sambe, salse, mamba, borilačkih vještina.

Posjetitelji su tri sata plesali uz voditelje Jasminku Banović, Gloriu Lazić i Jelenu Matijaško iz Koprivnice, Maju Tešić iz Pitomače, Tamaru štimac iz Križevaca, Zorana Bosilja iz Varaždina. Zumbu su vodili i Bahrija Krutak iz Siska te Maris Vidović iz Zagreba.

– Želja nam je bila prezentirati Zumbu i pokazati koliko ovaj program može biti i koristan i zabavan. Prezadovoljni smo i mislim da ćemo još ove godine organizirati još jedan Zumbathon – rekla nam je Dolores Ciglar, predjesnica Športskog plesnog kluba Ritam, u čijoj se organizaciji odvijao ovaj event. Za sve koji su zainteresirani za ples, na Zumbu mogu u Dom željezničara ponedjeljkom i srijedom od 18. 15 sati.

Zumbathonu su prisustvovali i članovi kluba Latica, udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

foto: Mario Kos

{vsig}fun/02-2013/zumba{/vsig}

čitam...