prisjećanje

FOTO Župan Koren i gradonačelnik Jakšić sa svojim suradnicima zapalili svijeće u spomen braniteljima i civilima stradalim u Domovinskom ratu

09:52h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje župan Darko Koren sa suradnicima i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić sa suradnicima danas su upalili svijeće kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na Florijanskom trgu u Koprivnici.

Na taj način odali su počast svim hrvatskim braniteljima i civilima stradalim u Domovinskom ratu. Neka im je vječna slava i hvala.

Izaslanstvo Koprivničko-Križevačke županije predvodio je župan Darko Koren u prisustvu zamjenika župana Ratimira Ljubića, predsjednika Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Željka Pintara i pročelnice Ureda župana Melite Ivančić, dok su uz gradonačelnika Grada Koprivnice Mišela Jakšića u odavanju počasti sudjelovali i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal te pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.