1.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 5. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uključuje sva tri grada županije

FOTO Županijski Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi najavio edukativne tribine
F

Ne propustite

U prostorijama Županijske uprave u ponedjeljak održan je sastanak Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije, na kojemu su okupljenim članovima predstavljene informacije o provedbi Programa rada Savjeta.

- Oglas -

Sastanak je vodio predsjednik Savjeta, ujedno i predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Željko Pintar, koji se osvrnuo na neke od glavnih točaka Programa, primjerice sufinanciranja smještaja osobama starije životne dobi, a zatim je najavio održavanje edukativnih tribina povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji.

Obzirom na to da će tribine uključivati sva tri grada na području Županije, dogovoreno je kako će se prva tribina održati 15. svibnja 2018. godine u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica s početkom u 10.00 sati, slijedi tribina u Đurđevcu 17. svibnja u prostorijama INA-e s početkom u 10.00 sati, te 18. svibnja u Križevcima u Gradskoj vijećnici, također s početkom u 10.00 sati. Naziv tribina glasi Pravna, zdravstvena i socijalna zaštita umirovljenika i osoba starije životne dobi.

Što se tiče programa tribina, nakon uvodnih riječi predsjednika Pintara, članica Savjeta Vesna Križan govorit će na temu Odgovorno planiranje treće životne dobi, s ciljem da se kod osoba starije životne dobi potakne vlastita odgovornost, a zatim će članica Draženka Vadla predstaviti dostupnost zdravstvene zaštite osobama starije životne dobi. Posljednje izlaganje imati će član Danijel Rušak, na temu Prava iz sustava socijalne skrbi.

Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

samouki majstor

FOTO Ivan je čuvar umijeća koje izumire, njegove demižonke prodaju se diljem svijeta: Jedna s maslinovim uljem završila je i kod Obame

Ludbrežanin Ivan Kovaček samouk je majstor i čuvar pletenja, tradicijskog umijeća koje izumire. Bavi se opletanjem staklenih boca, takozvanih...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti