SJEDNICA

FOTO Županijski skupštinari izglasali dobitnike javnih priznanja, evo svih imena

Pet županijskih zahvalnica otići će u ruke učenika Osnovne škole Koprivnički Ivanec, Udruge Šinterice dobra srca, Milana Čapalije, Kulturno-umjetničkog društva Zrin Legrad i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Glogovnica.

17:32h
0
Sjednica je prvi put održana elektroničkim putem // Foto: Sanjin Bojić

Kandidati za dobivanje javnih priznanja, koja se dodjeljuju 13. travnja povodom Dana Koprivničko-križevačke županije, potvrđeni su na današnjoj sjednici Županijske skupštine.

Kao što smo pisali ovdje, Barbara Fuček-Leško iz Đurđevca primit će Nagradu za životno djelo. Kristinka Štefan potvrđena je kao dobitnica Nagrade Mara Matočec za promicanje ljudskih prava, dok će Udruga Potkalnički plemenitaši iz Gornje Rijeke te Turistička zajednica Grada Koprivnice dobiti Nagrade za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije.

Barbara Fuček Leško (desno) // Foto: djurdjevac.hr

Robin d.o.o. iz Križevaca te nogometna sutkinja Sanja Rođak Karšić nalaze se u kategoriji Nagrada za iznimno postignuće u protekloj godini koje će, potvrdili su na sjednici, i dobiti.

I, konačno, pet županijskih zahvalnica otići će u ruke učenika Osnovne škole Koprivnički IvanecUdruge Šinterice dobra srca, Milana ČapalijeKulturno-umjetničkog društva Zrin Legrad Dobrovoljnog vatrogasnog društva Glogovnica.

čitam...
Loading...