20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SJEDNICA

FOTO Županijski skupštinari izglasali dobitnike javnih priznanja, evo svih imena
F

Pet županijskih zahvalnica otići će u ruke učenika Osnovne škole Koprivnički Ivanec, Udruge Šinterice dobra srca, Milana Čapalije, Kulturno-umjetničkog društva Zrin Legrad i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Glogovnica.

Ne propustite

Kandidati za dobivanje javnih priznanja, koja se dodjeljuju 13. travnja povodom Dana Koprivničko-križevačke županije, potvrđeni su na današnjoj sjednici Županijske skupštine.

Kao što smo pisali ovdje, Barbara Fuček-Leško iz Đurđevca primit će Nagradu za životno djelo. Kristinka Štefan potvrđena je kao dobitnica Nagrade Mara Matočec za promicanje ljudskih prava, dok će Udruga Potkalnički plemenitaši iz Gornje Rijeke te Turistička zajednica Grada Koprivnice dobiti Nagrade za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije.

Barbara Fuček Leško (desno) // Foto: djurdjevac.hr

Robin d.o.o. iz Križevaca te nogometna sutkinja Sanja Rođak Karšić nalaze se u kategoriji Nagrada za iznimno postignuće u protekloj godini koje će, potvrdili su na sjednici, i dobiti.

I, konačno, pet županijskih zahvalnica otići će u ruke učenika Osnovne škole Koprivnički IvanecUdruge Šinterice dobra srca, Milana ČapalijeKulturno-umjetničkog društva Zrin Legrad Dobrovoljnog vatrogasnog društva Glogovnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se mašina koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti