VELIKI USPJEH

Fotografija Željka Cara osvojila zlatnu medalju u Indiji

Na međunarodnoj izložbi fotografije Creativ Digipix u Indiji međunarodni žiri je nagradio kreativnost Željka Cara i njegovoj fotografiji Vatikanski muzeji dodijelio zlatnu medalju Fotografskog saveza Indije.

09:06h
0
Foto: Grad Đurđevac

Željko Car, član Foto kino kluba Picok iz Đurđevca, poznat po velikom broju osvojenih nagrada i priznanja na izložbama umjetničke fotografije diljem svijeta, početkom kolovoza zabilježio je nove uspjehe.

Na međunarodnoj izložbi fotografije Creativ Digipix u Indiji međunarodni žiri je nagradio kreativnost Željka Cara i njegovoj fotografiji Vatikanski muzeji dodijelio zlatnu medalju Fotografskog saveza Indije. Na ovoj izložbi, na kojoj su sudjelovali profesionalni fotografi i amateri iz čitavog svijeta, Car je bio najbolji u temi Fotografije s putovanja. Osim nagrađene, za izložbu su odabrane još tri njegove fotografije.

Na međunarodnoj izložbi Photo Emotion u Bosni i Hercegovini za izlaganje su odabrane četiri njegove fotografije, a za fotografiju Arhitektura osvojio je diplomu Fotografskog saveza Bosne i Hercegovine.

čitam...
Loading...