Slavlje i tuga

FOTO/VIDEO Borac iz Imbriovca osvojio je županijski kup, križevački igrači tužni napustili teren

Obje momčadi nastavit će natjecanje u Hrvatskom kupu, navijači Borca slavit će večeras, ali kad se slegnu dojmovi, Križevčani će pronaći puno razloga za slavlje ove sezone.

21:07h
0

Golom Hrvoja Bačija u 65. minuti, Borac iz Imbriovca uspio je pobijediti momčad Križevaca u finalu županijskog kupa.

Početak utakmice obilježila je igra prepuna prekida i izgubljenih lopti s obje strane, niti jedna momčad nije uspjela uspostaviti dominaciju na terenu iako su Križevčani nešto više imali loptu u svom posjedu. Beskrvna igra s premalo trke osvetila se Križevčanima u drugom dijelu kada je lopta nakon gužve u 16-ercu nekako uspjela doći do Bačija koji ju je uspio ugurati pod gredu. Gol za Borac i slavlje njihovih navijača moglo je početi.

Nakon primljenog pogotka, ekipa Križevaca krenula je nešto agresivnije po izjednačenje, ali svejedno nisu uspjeli posložiti svoju igru, redale su se greške, a vrijeme je curilo. Imbriovčani su se povukli na svoju polovicu, počeli s otezanjem vremena, ležanjem na terenu, a na ruku im je išla i jalova igra Križevčana.

U Koprivnicu je na Gradski stadion pristigao i velik broj križevačkih navijača koji su svesrdno borili svoje igrače, ali niti huk s tribina nije uspio probuditi uspavanu momčad trenera Kemenovića. Nakon zadnjeg sučevog zvižduka, igrači Imbriovca poletjeli su terenom i počeli slaviti uz mini provociranje križevačkih navijača koji su se pojavili s majicama Kup je naš. Pehar je ipak završio u rukama Imbriovčana koji su imali više sreće u tvrdoj utakmici bez prilika.

Medalje i pehare finalistima kupa uručili su župan Darko Koren i predsjednik Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Robert Markulin. Obje momčadi nastavit će natjecanje u Hrvatskom kupu, navijači Borca slavit će večeras, ali kad se slegnu dojmovi, Križevčani će pronaći puno razloga za slavlje ove sezone.