novi početak

FOTO/VIDEO Diljem Podravine i Prigorja veseli školarci i vrtićarci proslavili prvi dan škole i vrtića

Prvi dan škole obilježen je u svim općinama, a u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu mališane su dočekali gradonačelnici svih triju gradova.

17:30h
0
Đurđevački mališani nakon praznika u školskim klupama // Foto: Djurdjevac.hr

Diljem Podravine i Prigorja danas je obilježen početak nove školske, ali i vrtićke godine. Posebno veseli bili su prvašići koji su po prvi put sjeli u školske klupe.

Prvi dan škole obilježen je u svim općinama, a u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu mališane su dočekali gradonačelnici svih triju gradova. Tako je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice posebno pozdravio prvašiće u svim školama, a za one viših razreda Grad je organizirao druženje u gimnazijskog dvorani gdje je uz prigodan program obilježen početak škole.

I prigorski su učenici sjeli danas u školske klupe. Njih je pozdravio Mario Rajn, gradonačelnik Križevaca, koji je posjetio Osnovnu školu Vladimir Nazor i OŠ Ljudevita Modeca.

Uslijedila je predstava u izvedbi lutkarske družine Petrica Osnovne škole Vladimir Nazor, nakon čega su učenici upoznali svoje učiteljice, a ravnatelj i gradonačelnik su im uručili prigodan poklon povodom prvog dana nastave.

Osnovna škola Grgura Karlovčana iz Đurđevca priredila je pak program za svoje osnovnoškolce, točnije prvašiće.

Svečani doček i prigodan program kojeg su pripremili učenici petog razreda održan je u sportskoj dvorani.

Učenicima i roditeljima obratio se ravnatelj Danijel Domišljanović koji je istaknuo kako je prvi dan nastave velik i značajan događaj u životu svakog djeteta, ali i njihovih roditelja, stoga je svim prvašićima poželio mnogo novih prijateljstava i sreće u školovanju.

Maleni vrtićarci // Foto: đurđevac.hr

Gradonačelnik Hrvoje Janči istaknuo je kako Grad kontinuirano ulaže u školstvo i predškolsko obrazovanje, pa tako trenutno u vrtiću traju radovi na modernizaciji kotlovnice i energetskoj obnovi zgrade vrtića.

Također, počela je i nova predškolska godina te su vrtićarce posjetili predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković i gradonačelnik Hrvoje Janči. Oni su trenutno zbog radova u vrtiću smješteni privremeno u školi.

 

Erik i Lucija pjesmom uveselili skolarce

Posted by Epodravina.hr on Montag, 4. September 2017

Gimnazijska dvorana prepuna je smijeha i veselja koprivničkih osnovnoškolaca

Posted by Epodravina.hr on Montag, 4. September 2017

čitam...
Loading...