Koprivnička motorijada

FOTO/VIDEO Impozantna mašinerija izložila se očima građana u centru Koprivnice

motoristi se nisu izolirali u svojoj zabavi, nego su kao i svake godine posljednjih 20 godina, buku, miris i sjaj svojih limenih ljubimaca podijelili s građanima u impozantnoj povorci.

18:57h
0

Roosters moto-skup odnosno tradicionalna motorijada na Šoderici počela je još sinoć koncertima Nagona i Autoputa, dok se danas nastavlja popularnom legendom Bajagom i njegovim Instruktorima.

Zasad lijepo vrijeme poslužilo je bajkere te im dozvolilo da uživaju u sunčanom kraju tjedna na obali Podravskog mora uz roštilj, pivu i hard rock. Međutim, motoristi se nisu izolirali u svojoj zabavi, nego su kao i svake godine posljednjih 20 godina, buku, miris i sjaj svojih limenih ljubimaca podijelili s građanima u impozantnoj povorci koja je prodefilirala od Šoderice do centra Koprivnice i natrag.

Dočekali smo stotinjak teških mašina na Zrinskom trgu, gdje su ih njihovi vlasnici ponosno izložili i zadržali se neko vrijeme na pivi i druženju, kako bi i građani mogli malo napasati oči i uživati u veličanstvenom prizoru.

čitam...