15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zabavljači, klaunovi, žongleri

FOTO/VIDEO Križevački ulični festival KUFER osvojio simpatije publike na Spravišču
F

Tokom petka i subote, na radionicama se prezentirala i domaća skupina Kufer proizašla iz udruge KVARK, a koja je inicirala organizaciju ovog događanja.

Ne propustite

Prvo izdanje KUFER-a, križevačkog uličnog festivala, privuklo je velik broj posjetitelja, a posebice djece i mladih koji su na gradskim ulicama mogli uživati u zabavnim predstavama, žonglerskim radionicama, klaunovima.

KUFER je predstavio nastupe na ulici gdje su publiku zabavljali Klaun Zvekan, žonglerski show Tontorino, El Sportivo i predstava Cric, a sve je završilo noćnim vatrenim showom Las Cavaleras koji je oduševio publiku.

Tokom petka i subote, na radionicama se prezentirala i domaća skupina Kufer proizašla iz udruge KVARK, a koja je inicirala organizaciju ovog događanja. KUFER je zaista pokazao kako koncept uličnog festivala oživljava gradske trgove i smiješi mu se lijepa budućnost u Križevcima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti