Zaokružena Koprivnička bajka

FOTO/VIDEO Mališani razgalili srca, publika doživjela Delirij, kauboji užarili atmosferu, a Košutić ju opustio

13:45h
0
Jahači rumene kadulje // Foto: Nexus produkcija

Atmosferu je užario program koprivničkih kauboja odnosno Bilogorskih renđera pod nazivom Western Jingle Bells, u organizaciji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Prije današnjeg koprivničkog ispraćaja stare i dočeka Nove godine, kroz fotografije i video osvrćemo se na prethodna dva dana Koprivničke bajke koji su veselom atmosferom i blagdanskim ozračjem održali uspješan niz nastupa raznolikih izvođača.

Tako su četvrtak na pozornici otvorili najmlađi, dječji vrtić Sveti Josip te je za njima uslijedila Stepinčeva mladež, zbor Župe blaženog Alojzija Stepinca.

Atmosferu je užario program koprivničkih kauboja odnosno Bilogorskih renđera pod nazivom Western Jingle Bells, u organizaciji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Country Mrazice // Foto: Nexus produkcija

Da i Divlji zapad može pridonijeti božićnoj bajci, dokazali su country bendovi Štublin bend i Jahači rumene kadulje koji čini poznati koprivnički glazbeni i bračni par Evačić. Cijela ova western božićna priča zaokružena je nastupom plesne skupine Dancing Boots.

U jučerašnjem danu, građane su grijale note dolazeće iz tamburica TS-a Delirij, a u nastavku opuštenu je atmosferu održavao Marko Košutić s pratnjom Marina Hrašćanca na klavijaturama.

Košutić s gošćom // Foto: Nexus produkcija

Osim izvedbi šarolikog repertoara od Leonarda Cohena, preko Zdravka Čolića do Jacquesa Houdeka, Košutić je obogatio nastup i spontanim šalama na račun zime te dijeljenjem mikrofona s Helenom Hrašćanec iz ženskog sastava Soul sisters, i suprugom Jelenom iz klape Viva.

Isto tako, nikako si nemojte dozvoliti da pred pozornicom u gradskom parku, propustite večerašnje zaključenje Koprivničke bajke te 2016. godine, uz tamburaški sastav Dangube koji vas očekuje nešto prije 22 sata, a potom i ulazak u 2017. sa šarmerima Tragovima te tradicionalnim vatrometom.

Dječji vrtić Sveti Josip na Koprivničkoj bajci // Video: Dubravko Zagorčak