Beer Pong Challenge

FOTO/VIDEO Mnogobrojne ekipe pokazale svoje vještine u uzbudljivom beer pong natjecanju

20:30h
0
Foto: Marko Hanžeković

Ovog Badnjaka Koprivničanci su imali priliku zaigrati popularnu američku društvenu igru Beer Pong. Ovo zanimljivo natjecanje održano je već četvrtu godinu od strane  udruge Strobo koja promiče urbanu kulturu.

U igri se sučelilo 13 timova. Sudjelovali su prošlogodišnji prvaci, ali i ženski tim koji je ove godine stao na najviše mjesto postolja Beer Ponga u sklopu festivala Showderica. Ždrijebom je odlučeno da će se ova dva tima boriti već u skupini gdje su se bolje snaše cure i tako srušile s trona prošlogodišnje prvake.

Natjecanje je kao i obično bilo puno ovacija, gledatelji su bodrili svoje favorite. Svjedočili smo i nevjerojatnom pogotku s obje loptice u istu čašu što je donijelo direktnu pobjedu ekipi. Atmosfera s natjecanja zabilježena je live snimkom na facebook stranici Beer Pong Challenge, a finalnu borbu možete pogledati u članku niže.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Najbolji su bili članovi ekipe Downtown koji su u finalnom dvoboju bili bolji od ženske ekipe Dog Lovers, dok su za 3. mjesto snage odmjerili Ekipa s Faksa i Svejedno gdje su uz brojne preokrete vodstva na kraju više sportske sreće imali članovi tima Svejedno.

Uz uživanje u natjecanju prisutni su mogli zaigrati tombolu  i osvojiti PAN Pivo ili shooter Maraske, pokrovitelja natjecanja.

čitam...