Hrvatski olimpijski odbor koji je zaslužan za poticanje i promicanje sporta ove godine slavi dvadeset i šest godina od utemeljenja 10. rujna 1991. godine, a u Đurđevcu je obilježen prigodnim aktivnostima.


Olimpijski je dan i ove godine u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca obilježen sportskim natjecanjima u prekrasnom ambijentu utvrde Stari Grad pored devinih nastambi.

Povlačenje užeta, bacanje loptica i skakanje u vrećama samo su neke od zabavnih igra u kojima su sudjelovali polaznici Dječjeg vrtića Maslačak i Osnovne škole Grgura Karlovčana. Zabavu na otvorenome prekinula je kiša, a program se preselio u sportsku dvoranu Osnovne škole. Odgođena je velika utrka koja se trebala održati u ulicama oko utvrde i devinih nastamba.

Sudionici koji su se u ovih nekoliko sati dobro zabavili i naučili nešto više o olimpijskom pokretu nagrađeni su medaljama.

Obilježavanjem HOD-a želi se masovnije uključiti građane u razne oblike sportskih aktivnosti i podići njihova svijest o važnosti redovnog bavljenja tjelesnim aktivnostima.

Zabavno je na obilježavanju Olimpijskog dana u Đurđevcu 🙂

Posted by Epodravina.hr on Montag, 11. September 2017

Mali olimpijci uživaju nakon natjecanja, a deve još više 🙂

Posted by Šaptači devama on Montag, 11. September 2017

 

čitam...