Rođendanski poklon

FOTO/VIDEO Poznati domaći i strani umjetnici udahnuli novi život i nove boje Graffiti Ranču u Legradu

Uz domaće delicije iz boce i peći, ekipa je uživala u crtanju, razgovoru, smijanju i vožnji Dravom i Murom, gledajući ptice i dabrove te razmjenjujući pozdrave mahanjem putnicima na 50-ak m udaljenoj mađarskoj željezničkoj stanici, rekao je Gordan Cvetnić.

08:55h
0
Foto: Samir Utegurovich Facebook

Već nadaleko poznati Graffiti Ranč u Legradu ove godine obilježava peti rođendan, a povodom toga još su ga više uljepšali domaći i internacionalni umjetnici.

U posjetu su 25. svibnja bili umjetnici iz Münchena i Virovitice, Zwist i Fanta iz Njemačke te Sanz_One (Hrvatska/München), koji su ukrašavali prostor na ranču.

Također, 29. svibnja pristigli su novi gosti, Core & Lourdes (Toledo, Španjolska), GrisOne (Bogota, Kolumbija), Tizer (London, Velika Britanija) i Lunar (Zagreb, Hrvatska).

– Šarena ekipa iz Engleske, Kolumbija i Španjolske, uz vozače Stupnija i mene, kao dvojicu originalnih organizatora zagrebačkog MOS-a zaputila se u Legrad na cjelodnevni boravak. Uz domaće delicije iz boce i peći, ekipa je uživala u crtanju, razgovoru, smijanju i vožnji Dravom i Murom, gledajući ptice i dabrove te razmjenjujući pozdrave mahanjem putnicima na 50-ak m udaljenoj mađarskoj željezničkoj stanici – rekao je Gordan Cvetnić.

Na ranču su novi izgled dobili oslikani paneli i 70-ak godina stari, obnovljeni kukuružnjak.

Cvetnić planira još događaja povodom ovog okruglog rođendana Graffiti Ranča, a prvi je već za dva tjedna.

čitam...