POčela je škola

FOTO/VIDEO Prvašići prvi puta u školskim klupama: Petar Vadlja: Jedva čekam da počne nastava jer mi je škola super boje

Za sve njih je u hodniku škole bio pripremljen prigodan program, a učenici viših razreda dočekali su ih kratkim igrokazom i razveselili pjesmom.

13:18h
0
Prvačići i prvi dan škole - OŠ Braća Radić Koprivnica
Foto: Dina Ivačić

U Podravini i Prigorju danas je u školske klupe po prvi put sjelo 1074 prvašića.

U koprivničkoj školi Braća Radić okupljanje prvašića i roditelja počelo je točno u podne.

Za sve njih je u hodniku škole bio pripremljen prigodan program, a učenici viših razreda dočekali su ih kratkim igrokazom i razveselili pjesmom.

Prvašići Jan Ivačić i Petar Vadlja iz Koprivnice, rekli su nam da se vesele školskim obavezama.

– Meni je super boja škole. Kupio sam si sam torbu za školu. Jedva čekam da škola počne – kazao nam je Petar te dodao da igra nogomet za Slaven Belupo.

Prisutne je pozdravio i Krešimir Grgac, ravnatelj škole te zaželio učenicima dobrodošlicu u školu. Tom je prilikom poručio roditeljima da budu mirni jer svoju djecu ostavljaju u sigurnim rukama učiteljica.

Učenicima se obratio i Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice te im zaželio sretan prvi školski dan, kao i ostatak školovanja.

Nakon prigodnog programa, učenici su se sa svojim učiteljicama uputili u razred gdje su se upoznali i imali prilike saznati što će ih sve kroz godinu čekati.

Također, gradonačelnik je pozdravio i prvašiće u COOR Podravsko Sunce, PŠ Vinica,PŠ Bakovčica, PŠ Starigrad, OŠ Antun Nemčić Gostovinski, PŠ Reka, OŠ Đuro Ester
i PŠ Jagnjedovec.

 

Prvasici Petar i Jan vesele se novim avanturama

Posted by Epodravina.hr on Montag, 4. September 2017

čitam...