Country vikend

FOTO/VIDEO Šoderica će ovoga vikenda ponovno živjeti na Divljem zapadu uz igre, jahanje, western hranu i vrhunsku zabavu

U ritmu country glazbe line dance grupe dignut će atmosferu do usijanja i dovesti do kaubojskih obračuna i dvoboja.

13:33h
0
Ples na šanku

Već treću godinu zaredom jezero Šoderica oživjet će u duhu američkog Divljeg zapada.

Kauboji, saloonske plesačice i country svirači, Meksikanci, Kinezi, indijanci i avanturisti vladat će gradom North Lake Šoderica od 4. do 6. kolovoza.

U ritmu country glazbe line dance grupe dignut će atmosferu do usijanja i dovesti do kaubojskih obračuna i dvoboja. Osvježenje možete potražiti u Saloonu gdje možete zavrtjeti rulet, popiti pivo i uživati u posebnoj atmosferi do jutarnjih sati.

Sve dane čekaju vas iznenađenja, igre za posjetitelje, jahanje, konjičke igre i posebna western gastronomska ponuda (kaubojski doručak, kaubojski grah, western rebrica, Texas steak).

Ove vam godine Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Konjički klub Bilogorski renđeri pripremaju još iznenađenja. U nedjelju 6. kolovoza kandidatkinje koje se prijave natjecat će se za titulu Najkaubojke. Prijavnica je na našoj web stranici, a uvažit će se i prijave u Saloonu na sam dan natjecanja.

Ovo je samo dio razloga zašto da ovaj vikend dođete na Šodericu, svojim prijevozom ili Western expressom koji 5. kolovoza kreće s koprivničkog kolodvora u 13.50 sati i vraća se iz Botova u dvije minute do ponoći.

Dođite i osjetite dobru vibru i duh Divljeg zapada!

čitam...