zavirite u ženski raj

FOTO/VIDEO Vlasnica najvećeg ormara kojeg možete zamisliti za vas je izdvojila top pet ljetnih kombinacija

Vjerojatno ću izazvati čuđenje kod mnogih, no to je novac koji sam sama zaradila svojim radom. I umjesto da mjesečno, kao neki, potrošim brdo novaca na cigarete, ja ću radije kupiti nove cipele ili torbu, rekla nam je M. Kuzmić.

18:00h
0
Marija Kuzmić strastvena je zaljubljenica u krpice // Foto: Matija Gudlin

Police pune cipela, torbi, nakita, ormari s haljinama i drugim odjevnim predmetima zasigurno su san svake žene.

Sa sobom pretvorenom u ormar, jedinstvenom takvom u Podravini i Prigorju, može se pohvaliti mlada Marija Kuzmić iz Koprivnice.

Ne prođe tjedan, a da nešto ne kupi novo – bilo da je riječ o štiklama, torbama, haljinama ili pak torbama. Velika je zaljubljenica u krpice i sve što uz to dolazi te u tome zaista uživa.

– Kad sam bila djevojčica, cipele sam uvijek nasljeđivala od sestrični. Kad sam odrasla, zaposlila se i počela zarađivati novac, krenula je kupovina cipela. Jednostavno se razvila ta ljubav prema štiklama– ispričala nam je Marija Kuzmić.

Ogrlice savršeno upotpunjuju svaku njezinu kombinaciju // Foto: Matija Gudlin

Uredno poslagane na policama, ima ih svih boja i modela. Može se pohvaliti s čak 400- tinjak pari cipela u toj svojoj zavidnoj kolekciji.

Posebno uživa u nošenju vrtoglavo visokih potpetica. Tako joj, primjerice, one od 15-ak centimetara pete ne predstavljaju problem.

–  Vesela sam i vedra, uvijek nasmijana, pa su i moje štikle odraz moje osobnosti. U šali kažem da tako nadoknađujem to što sam nižeg rasta. Nije mi teško hodati u visokim potpeticama, osjećam se bolje nego dok nosim primjerice, balerinke. Ne kupujem skupo i to mi nije ni cilj. Niti patim na markirane stvari – kazala je M. Kuzmić.

Od odjevnih predmeta u njezinom ormaru ima najviše haljina. Njih voli nositi jer se najbolje kombiniraju uz štikle. Ima ih svakakvih boja i modela – jednobojnih, s volanima, uskih, šarenih, cvjetnih uzoraka…

– Što šarenije, to bolje. Boje život čine ljepšim i toga se držim u svojem životu. To sam ja. Još kad uz haljinu iskombiniram torbicu, štikle i ogrlicu, nema te kombinacije koja neće biti dobitna – rekla je M. Kuzmić.

Voli internet kupovinu jer je brža i jednostavnija, no ipak više uživa u obilaženju dućana.

– Šoping je čar dok šetaš i opušteno razgledavaš, pogotovo s prijateljicama. Možda će neki misliti da imam minus na računu ili da se zadužujem, no znam rasporediti novac pa trošim koliko i zarađujem. Vjerojatno ću izazvati čuđenje kod mnogih, no to je novac koji sam sama zaradila svojim radom. I umjesto da mjesečno, kao neki, potrošim brdo novaca na cigarete i trujem se, ja ću radije kupiti nove cipele ili torbu – rekla nam je M. Kuzmić.

Prijateljice uvijek vrlo rado zavire u njezin ormar i dive se toj bogatoj kolekciji. I dok s jedne strane ormara ima hrpu štikli i odjeće, s druge se pak strane nalaze unikatne torbice i ogrlice.

– U posljednje vrijeme posebnu strast gajim prema torbicama i ogrlicama. Naišla sam na Helenu, mladu Koprivničanku koja radi torbice po idejama iz moje glave. Ogrlice i naušnice pak Jana Kuzmić nakit. To su naši domaći talenti koji se zaista ističu svojom kreativnošću – kazala je M. Kuzmić.

Na to što voli komentari su uglavnom pozitivni, no ima i onih koji znaju biti zločesti i neprimjereni. No, na to se ne obazire.

Bez obzira na to što je u šestom mjesecu trudnoće, i dalje se voli se dotjerati i tako istaknuti svoju ženstvenost.

– I moj budući suprug Vanja je ponosan na mene i moju kolekciju, voli kad sam dotjerana.  Vrlo rado otvaram vrata svojeg ormara svima, pokazujem carstvo koje bi, vjerujem, svaka žena voljela imati u svojem domu – zaključila je M. Kuzmić.

 

 

 

čitam...