Bogat program

FOTO/VIDEO Vruće i šaroliko Ljeto na Zrinskom počinje, pogledajte koji će koncerti, radionice i filmovi ispuniti središte grada

Kao što smo najavili, manifestaciju će u petak u 21 sat otvoriti legendarni Željko Bebek koncertom na Zrinskom trgu, no njegov nastup samo je grebanje po površini ovogodišnjeg bogatog programa.

10:45h
0
Ljeto na Zrinskom 2017 pressica
Foto: Mario Kos

Od petka Koprivničanke, Koprivničance i njihove goste očekuje gotovo dva mjeseca zabave, koncerata, radionica, aktivnosti, filmova na otvorenom i brojnih drugih poslastica u sklopu drugog Ljeta na Zrinskom.

Kao što smo najavili, manifestaciju će u petak u 21 sat otvoriti legendarni Željko Bebek koncertom na Zrinskom trgu, no njegov nastup samo je grebanje po površini ovogodišnjeg bogatog programa.

– Zahvalio bih cijelom timu Gradske uprave i Komunalca koji je doprinio da Ljeto na Zrinskom ide drugi puta i da idemo tim putem da možemo reći kako imamo tradicionalnu ljetnu manifestaciju u Koprivnici. Već smo prošle godine pokazali da bez obzira na vrućine, bez obzira na to što nemamo more, možemo napraviti jednu uspješnu priču. Imali smo jako puno pozitivnih vibracija i pozitivan feedback, skupili smo povratne informacije i ove godine smo još više doradili program tako da ćemo doista za svakoga imati ponešto. Veseli me što spajamo priču Zrinskog trga i parka, otvaranje igrališta pokazalo je da jako puno Koprivničanaca voli svoj park i na ovaj način ćemo sve zaokružiti u uspješno ljeto na Zrinskom – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Petra Bijač iz Komunalca predstavila je raznolik program, koji će svaki dan u tjednu ispuniti određenim aktivnostima.

– Svaki utorak i četvrtak bit će kino projekcije u parku, srijedom će biti dječji kreativni kutak u parku s raznim radionicama i dječjim predstavama, također će srijedom biti i sportsko-rekreativna zona s promocijom raznih sportova, četvrtkom su književne večeri, petak je rezerviran za DJ-e i street performere, subotom su koncerti, a nedjeljom tamburaši – nabrojila je ona.

Veliku ulogu igrat će i tehnologija i novi mediji, a za to je zadužen Matej Lončarić koji će na današnjoj radionici predstaviti YouTube kao medij i potaknuti građane da snimaju Ljeto na Zrinskom kako bi svojim videima osvojili nagrade.

U realizaciji manifestacije pomažu i sponzori poput Podravke, Hartmanna, Carlsberga i ostalih

čitam...
Loading...