Frančić se veseli nadigravanju s Rijekom na Kantridi

14:40h
0
Tehnički direktor Slavena Belupa Robert Kerovec i trener Mladen Frančić // Foto: Koprivnica.net

Slaven Belupo u nedjelju gostuje kod Rijeke na Kantridi u sklopu 18. kola MAXtv Prve lige.

– Rijeka je veliki favorit po svemu, ali mi se želimo pokazati u pravome svjetslu i dokazati da naše dobre igre i rezultati nisu slučajni. Veselimo se nadigravanju na Kantridi, vjerujem da će publika vidjeti dobru i uzbudljivu utakmicu. Mi doista nemamo što izgubiti – rekao je trener Slavena Belupa Mladen Frančić.


Učitelj Farmaceuta izuzetno cijenu Rijeku.

– Oni su nakon Dinama najkvalitetniji u Europi, a i u Europskoj ligi su pokazali da igraju jako dobar nogomet. Imaju vrlo kvalitetne igrače i odličnog trenera, o njima se može pričati samo u superlativima. Isto tako imaju odličnu atmosferu i veliku podršku navijača. Možda im ne možemo parirati kvalitetom, ali možemo disciplinom igre, zalaganjem, borbenošću i motiviranošću – smatra Frančić.

Očekuje se da će na teren poslati najjaču postavu, sa šestoricom igrača koje je odmarao u srijedu u kup-susretu s Interom.

Na Kantridi tri pobjede i šest remija

Slaven Belupo ostvario je tek tri pobjede u prvenstvenim gostovanjima kod Rijeke na Kantridi. Prvi je od Slavenovih trenera slavio je upravo Mladen Frančić, 4. ožujka 2001. (1:0, strijelac Amižić). Šest susreta završilo je remijem, a u 12 navrata uspješnia je bila Rijeka. Nedjeljnu utakmicu na Kantridi sudit će Mario Zebec iz Varaždina.

MAXTV PRVA LIGA, 18. KOLO

RIJEKA – SLAVEN BELUPO (nedjelja, 19.00 – Arenasport)

RIJEKA – Stadion Kantrida. Sudac: Zebec (Varaždin).

RIJEKA (4-2-3-1): Vargić – Tomečak, Marić, Knežević, Bertoša – Maleš, Močinić – Kvržić, Alispahić, Sharbini – Benko. TRENER: Matjaž Kek.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Pelin – Purić, Fuštar, Bagarić, Edson – Čanađija, Brlek – Rak, Crepulja, Delić – Matoš. TRENER: Mladen Frančić.

čitam...