Frančiću je nakon Osijeka žao Slavenovih navijača

16:13h
0
Mladen Frančić, trener Slavena Belupa // Foto: Arhiva

Slaven Belupo teško je poražen na gostovanju 22. prvenstvenog kola  od Osijeka s 4 : 1, pri čemu je zanimljivo da ni ovaj jedan gol nije postigao koprivnički prvoligaš već se radi o osječkom autogolu.


Ovo slabo izdanje farmaceuta za Radio Dravu je komentirao trener Mladen Frančić. 

– Meni je jako žao naših navijača jer smo odigrali jako slabu utakmicu. Prvo iz razloga što smo jako loše ušli u utakmicu i nismo znali odgovoriti na jednu agresiju Osijeka koji je igrao dosta čvrsto. Bilo je malo pušteno i sa sudačke strane, ti startovi, pogotovo što su nam ozlijedili našeg glavnog igrača u vezi Brleka, gdje nije bio sviran ni faul niti je igrač dobio karton zbog toga, i sigurno nas je to poremetilo malo u startu utakmice.

Frančić tvrdi da koprivnički nogometaši nisu bili toliko loši koliko nisu znali odgovoriti na agresivnu igru domaćina u Gradskom vrtu. No s obzirom na obavljene pripreme i stanje momčadi, vjeruje da će sliku popraviti idućeg vikenda, kad ih očekuje prvenstveni ogled, a onda i pobjeda protiv Istre.

Na pitanje očekuje li, u slučaju izostanka pobjede protiv Istre, da će uprava odlučivati o njegovu daljnjem angažmanu, Fračić je odgovorio:

– Ne, ja uopće ne očekujem. Ja očekujem jedan pomak, iskorak ove momčadi koji će se sigurno dogoditi jer mi se nismo pripremali za prva dva kola nego smo se pripremali za 18 utakmica, 16 prvenstvenih i dvije kup utakmice.

No Frančić je ipak svjestan da momčad više nema pravo na kikseve jer Slaven Belupo i dalje zauzima osmo mjesto na tablici sa samo tri boda više od pretposljednjeg Osijeka i 8 bodova više od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca.

Izvor: www.radio-drava.hr 

čitam...