Vitez u Redu akademske palme

Francuska Martini Šifkorn-Labazan uručila odličje za izniman doprinos u promociji francuskog jezika i kulture

16:30h
0
Čestitke professeur Labazan // Foto: FRANzine

Sve je to naša profesorica zaslužila predanim radom, osnivanjem privatne škole za strane jezike, poticanjem dvojezične nastave, pripremanjem učenika za ispite, organizacijom događaja tijekom frankofonije i prenošenjem znanja učenicima, čestitali su učenici.

Gimnazijska profesorica francuskog Martina Šifkorn-Labazan dobila je odlikovanje Francuske Republike za svoj dosadašnji rad.

Učenici ju obično poznaju kao professeur Labazan, jer u koprivničkoj gimnaziji Fran Galović predaje francuski već 15 godina, ali i talijanski jezik, stoji na stranicama FRANzinea, magazina škole.

Odličje Viteza u Redu akademske palme uručila joj je francuska veleposlanica Corinne Meunier, a svečanosti su prisustvovali njezin sadašnji i bivši ravnatelj Gimnazije, njena bivša profesorica francuskoga jezika, lektori Alexis i Marien, kolege te ostali uvaženi gosti kao i učenici koji su joj priredili prigodan program.

– Sve je to naša profesorica zaslužila predanim radom, osnivanjem privatne škole za strane jezike Arcobalena u Koprivnici, poticanjem dvojezične nastave, pripremanjem učenika za DELF ispite, organizacijom događaja tijekom frankofonije i, najvažnije, prenošenjem znanja učenicima – čestitali su učenici profesorice Martine, zahvalivši joj na svemu što je učinila za promicanje francuskog jezika i kulture.

čitam...