tri benda

FUNK ove subote ugošćuje novi koncert u režiji Rocklive ekipe, stižu Rens Argoa, Lost Lucid i ESC Life

Program je sufinanciran od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

08:38h
0
Letarg i Rens Argoa 02.12.2017. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Dođite u FUNK (prostor kampusa) u subotu 11. svibnja na još jedan odličan koncert u režiji RockLive ekipe. Ovog vikenda nastupit će koprivničanci Rens Argoa, riječki Lost Lucid i zagrebači ESC Life.

Rens Argoa je bend bez fiksne glazbene orijentacije. Posebni su po svojoj mističnosti i tajnovitosti koju pruža njihova glazba.. Osnovani 2010. godine u Koprivnici, iza sebe imaju tri albuma. „The Black Hole In The Room“ (2012.),„Emerald Way Of The Fearless King“ (2014.), “Luciferin”(2017.) te nastupe u brojnim klubovima i festivalima. Članovi benda su Miran Katar, Dejan Halusek i Marko Kuhar.

Lost Lucid je glazbeni projekt troje umova nastao 2012. u Rijeci iz potrebe za stvaranjem zvukovnih i vizualnih projekcija, ali i traganjem za nečim iskonskim u glazbi, onim što pokreće i dovodi do ekstaze. Za one željne kvalifikacija, reći ćemo da su psihodelični ilitiga halucinogeni stoner rock bend.

ESC Life postoji od 2013. i čine ga iskusni glazbenici koji više od desetljeća sviraju na alternativnoj sceni. Ponikli iz bendova potpuno različitih glazbenih usmjerenja, željeli su bend koji bi povezao njihovu ljubav prema jednostavnim i zaraznim pop melodijama te distorziranim gitarama. Kritika i publika zvuk benda često povezuje s očitim utjecajem indie rock scene 80-ih i 90-ih godina, od Pixies, Sebadoh, Superchunk, Husker Du, Dinosaur Jr. pa do aktualnih The Hold Steady i Yuck.

Program je sufinanciran od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske.