Gal, Jambrušić i Papa pristupili Slavenu Belupu

14:07h
0

090826-jambrusic-mSlaven Belupo angažirao je trojicu novih igrača. Igor Gal (26) i Krunoslav Jambrušić (25)su povratnici u matični klub, dok je iz Varteksa kao slobodan igrač pristupio Drago Papa (25).Ugovori su potpisani na dvije godine, izjavio je sportski direktor Rajko Magić.

Gal je branič koji je po odlasku iz Koprivnice nastupao za Hajduk i turski Rizespor, dok je Jambrušić napadač i polušpica s iskustvom iz Šibenika i grčke Kalithee. Papa je počeo u Vrbovcu, nastavio u Dinamu, da bi preko Kamen Ingrada stigao do Varteksa.

Sva trojica nastupali su i za hrvatske mlade reprezentacije, a u utorak su odigrali po poluvrijeme za Slaven Belupo u prijateljskoj utakmici s trećeligašem Križevcima. Farmaceuti su pobijedili sa 4:1, a po dva pogotka postigli su Mario Jurić i Matija Poredski.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

KRIŽEVCI – SLAVEN BELUPO 1:4 (0:2)

KRIŽEVCI – Gradski stadion. Gledatelja 200. Sudac: Kovačić (Križevci).

KRIŽEVCI: Nemec, Pavlović, Biškup, Kuhar, Bukal, S. Korenika, Perić, Menzil, Bastašić, Hotko, Hečo (još su igrali: Špoljar, balgaj, Cmrk, A. Korenika, Bednaić, Štriga, Hadrović). TRENER: Ivica Sertić.

SLAVEN BELUPO: Rodić, Csizmadia, Kokalović, Rogulj, Maras, Purić, Poldrugač, Šafarić, Gregurina, Posavec, Jurić (još su igrali: Pelin, Poredski, vojnović, Jakšinić, Dvorneković, Tepurić, Rožman, Bilen, Jambrušić, Gal, Papa). TRENER: Zlatko Dalić.

STRIJELCI: 0:1 Jurić (22), 0:2 Jurić (37), 0:3 Poredski (54), 1:3 Hečo (57), 1:4 Poredski (58).