2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NAIVA U PEČUHU

Galerija Hlebine reprezentativnom izložbom obilježava 25. obljetnicu hrvatske nezavisnosti
G

Ne propustite

Izložba će biti otvorena 13. svibnja ove godine u 17 sati u Pecsi galeriji u Pečuhu.

Naivna umjetnost kao važan dio kulturnog identiteta i baštine Republike Hrvatske, nezaobilazna je prilikom predstavljanja hrvatske kulture i umjetnosti u Svijetu. Izložbom u povodu 25.godine hrvatske neovisnosti, u galeriji Pecsi u Pečuhu, u suradnji Generalnog konzulata Republike Hrvatske, Koprivničko-križevačke županije, Muzeja grada Koprivnice i Zsolnayeve kulturne baštine neprofitnog d.o.o-a, bit će predstavljen izbor radova iz Galerije naivne umjetnosti u Hlebinama, obogaćen radovima iz privatnih zbirki, što ovu Izložbu čini iznimno reprezentativnom i vrijednom.

- Oglas -

Izložba će biti otvorena 13. svibnja ove godine u 17 sati u Pecsi galeriji u Pečuhu. Izložbu će otvoriti župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i državni tajnik za kulturu u Ministarstvu ljudskih resursa Mađarske dr. Péter Hoppál. U kulturnom dijelu programa nastupit će ženski vokalni sastav Korjeni iz Martinaca. Kustosica izložbe je Helena Kušenić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

sufinanciranje

Imate kuću u širem centru grada koju je potrebno srušiti? Grad vam daje 3000 eura, a ako objekt ima manje od 70 kvadrata na...

Ako ste vlasnik kuće ili nekog drugog objekta na području Grada Križevaca te je isti zapušten, u ruševnom stanju,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti