Službeno otvorenje centra

GALERIJA SJEVER 2 Netko će do 15 tisuća kuna šopingirati u Tediju

- Na dan otvorenja očekuje se uvod u program svih zabavnih događanja toga dana, raznolika gastronomska ponuda te specijalni gost Mario Petreković koji će animirati posjetitelje - najavio je Budiša.

15:37h
0

U srijedu, 14. ožujka 2018. godine u novom djelu Galerije sjever održala se konferencija povodom službenog otvorenja centra u četvrtak, 22. ožujka u 10:00 sati.

Detalje događaja predstavili su Igor Perhoč iz arhitektonskog ureda URBIA, voditeljica centra Maja Đurkin Međimurec te Nikola Budiša predstavnik tvrtke LM Komunikacije.

– Preostalo je još svega nekoliko dana do svečanog otvorenja i useljenja novih zvijezda šoping centra – JYSK, Pepco, TEDi, Sport Vision, S. Oliver, Froddo, Ronis, Briljant optika i satovi, Posteljina.hr, Zlatarna Celje, Flora i drugih.

Investicija u novi dio Galerije Sjever vrijedna je 30 milijuna kuna, a prostor obuhvaća 4400 četvornih metara s ukupnim obuhvatom od 350 parkirnih mjesta za kupce. Izgradnja je trajala otprilike 8 mjeseci, a u procesu izgradnje sudjelovalo je 30 domaćih poduzeća. Trgovački centar u konačnici stvorit će uvjete za otvaranje stotinjak radnih mjesta – rekla je Maja Đurkin Međimurec.

– S obzirom na prijašnji, novi centar orijentiran je prema gradu. Površina je manja, a zakupaca je mnogo više što je bio većinski izazov na ovom projektu. Specifičnost projekta centralni je prostor u kojem su smješteni manji prostori i zakupci te je predodređen za održavanje događanja – naglasio je Perhoč.

– Na dan otvorenja očekuje se uvod u program svih zabavnih događanja toga dana, raznolika gastronomska ponuda te specijalni gost Mario Petreković koji će animirati posjetitelje – najavio je Budiša.

Nasumično je izabrana i trgovina u kojoj će se održati nagradna igra ‘2 minute’, a izvučena je prodavaonica TEDi. Također nasumično izabran sudionik u nagradnoj igri imat će 2 minute da izabere svoju nagradu u sklopu TEDi dućana u vrijednosti iznosa do 15.000 kuna.

čitam...
Loading...