0.2 C
Koprivnica
Srijeda, 6. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKT ZAŽELI

Gerontodomaćice obilaze svoje Đurđevčane, ovih dana podijelit će 250 paketa s kućanskim i higijenskim potrepštinama
G

Podsjetimo, u rujnu prošle godine kroz projekt je zaposlena 31 žena i to na period od šest mjeseci

Ne propustite

Projekt “Zaželi” u Đurđevcu se provodi već četvrtu godinu zaredom, a ovih dana vrijedne gerontodomaćice svojim korisnicima s područja Đurđevca i prigradskih naselja dijele mjesečne pakete sastavljene od kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Ovih dana gerontodomaćice će podijeliti 250 paketa, a u sklopu spomenutog projekta koji se provodi od srpnja 2022. godine.

Podsjetimo, u rujnu prošle godine kroz projekt je zaposlena 31 žena i to na period od šest mjeseci.

Svaka djelatnica skrbi o najmanje šest korisnika, redovito ih posjećuju, pomažu u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomažu u pripremi obroka, održavanju osobne higijene i čistoće stambenog prostora te pružaju podršku kroz razgovor i druženje.

– Gerontodomaćice su se dokazale kao neizmjerna i hvalevrijedna pomoć svojim korisnicima u vidu obavljanja kućanskih poslova, lakše dostupnosti brojnih usluga i ostvarivanju prava te kao odlične sugovornice za razgovor. Unazad nekoliko godina uspješno odrađujemo projekte pomoću kojih brinemo o našim starijim i nemoćnim sugrađanima – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči te zahvalio svima na zalaganju i na pomoći onima kojima je ta pomoć neophodna.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti