Goran Mujanović: Sa Slavenom želim izboriti Europu

15:18h
0

100223-mujanovic-mGoran Mujanović (26) u utorak je kao novo pojačanje Slavena Belupa predstavljen javnosti na posebnoj konferenciji za novinare.

– Sretan sam što sam se nakon mjesec dana lutanja dogovorio sa Slavenom. Želim prije svega zahvaliti gospodi Markulinu, Daliću i svima u klubu što su imali strpljenja i što su me čekali do posljednjeg dana, znam da je i njima bilo teško. Prva želja bila mi je odlazak u inozemstvo, ali dogodile su se neke stvari, nije uspjelo. Potpisao sam ugovor sa Slavenom, sretan sam zbog toga. Došao sam ovdje pokazati što znam, da napravimo dobar rezultat, da izborimo Europu. Mogu samo obećati da ću dati sve od sebe – rekao je Mujanović.

100223-mujanovicpress-mBivši igrač Varteksa pokušao je ostvariti inozemni angažman u kineskom Shangaiju, kojeg vode Ćiro Blažević i Dražen Besek. Međutim, Kinezi su prvotnu ponudu željeli smanjiti, na što Mujanović nije pristao. Nakon toga aktualna je bila poljska Legija, ali i taj transfer nije realiziran, pa je aktiviran predugovor sa Slavenom i Mujanović je potpisao ugovor na dvije i pol godine.

– Dobili smo pravog igrača koji će nam sigurno biti od koristi. Nismo za njega platili odštetu, dakle i klub je napravio dobar posao. Iako nije tjelesno spreman, potrudit ćemo se da to malo ubrzamo i da već u Splitu dobije svoju minutažu – najavio je Dalić.

Slaven Belupo u Dalmaciju putuje već u četvrtak. Farmaceuti će trenirati u Makarskoj, odakle će u nedjelju doputovati u Split. Utakmica s Hajdukom na rasporedu je u nedjelju u 16 sati, uz prijenos na HTV 2.

čitam...