Transfer u zadnji čas

Gordan Barić raskinuo sa Slavenom i otišao u Dinamovu filijalu

U dvije godine koliko je proveo u Koprivnici odigrao je 42 utakmice. Igra na poziciji desnog bočnog i desnog krilnog igrača, ali ga je Kopić nerijetko koristio i na drugim pozicijama.

15:29h
0
Slaven Belupo - Split // Foto: Mario Kos
Gordan Barić nije uspio ozbiljnije zaprijetiti gostujućim vratima // Foto: Mario Kos

Nakon što se Bariću zakomplicirao transfer u poljsku Wislu iz Krakowa, Gordan se vratio u kadar Farmaceuta. Konkurirao je za dosadašnje susrete Slavena, ali nije dobio puno prilike. Kako navodi službena stranica Slaven Belupa, Barić i Slaven Belupo posljednjih dana prijelaznog roka sporazumno su raskinuli suradnju i otišli svatko svojim putem.

Barić je s čistim papirima potpisao za zagrebačku Lokomotivu, nerijetko zvanu filijalom Dinama. Za službenu stranicu novog kluba dvadesettrogodišnjak je izjavio:

– Znam da sam došao u dobro uređen klub i stabilnu sredinu. Lokomotiva je uvijek pri sredini ka vrhu tablice. Nadam se da ću se brzo uklopiti i pružati što bolje igre – rekao je Barić.

Možda se vodi razmišljanjem da će tako lakše ostvariti transfer u Dinamo ili u inozemstvo. Kako god bilo, Gordanu želimo sreću!