2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
podignuta optužnica

Gospođa (49) došla na sud u svojstvu svjedokinje pa pred sucem svjesno lagala, sad joj prijeti pet godina zatvora
G

Iskazala je da je tužitelju u tom postupku u cijelosti isplatila ugovorenu kupoprodajnu cijenu za nekretninu u iznosu od 223.800 kuna, znajući da nije platila ništa od navedenog iznosa

Ne propustite

Svjesno laganje na sudu, gdje je došla u svojstvu svjedokinje, jednu bi 49-godišnjakinju moglo skupo koštati. Točnije, moglo bi je koštati višegodišnjom kaznom zatvora, jer je DORH protiv nje podigao optužnicu, kojom se gospođu tereti da je počinila kazneno djelo davanja lažnog iskaza.

- Oglas -

Naime, ona je na sudu u Varaždinu ispitana sredinom ožujka prošle godine i tada je, znajući da ne govori istinu, okrenula jednu priču u svoju korist.

– Ispitana je pred sudom kao svjedokinja na glavnoj raspravi u parničnom postupku radi naknade štete, pri čemu je svjesno lažno iskazala da je tužitelju u tom postupku u cijelosti isplatila ugovorenu kupoprodajnu cijenu za nekretninu u iznosu od 223.800 kuna, znajući da nije platila ništa od navedenog iznosa – navode tužitelji.

To muljanje, kao što smo u početku naveli, skupo bi je moglo koštati, jer joj zbog davanja lažnog iskaza prijeti od šest mjeseci pa sve do pet godina zatvora. Optužnica protiv nje je podignuta krajem prosinca, a o kazni će se odlučiti putem sudskog postupka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Međunarodni dan

Polaganjem cvijeća, kamenčića i paljenjem svijeća Križevci se prisjetili žrtava holokausta

Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta obilježio se diljem Hrvatske tijekom današnjeg dana pa tako i kod spomen-ploče u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti