Gostovanje predstave “Kako misliš mene nema!?” Teatra “Exit” u Koprivnici

06:58h
0

U petak, 26. travnja 2013. u 20,00 sati u Domu mladih Koprivnica gostovat će predstava “Kako mislis mene nema!?” autorice projekta, rdateljice i scenografkinje Ivice Boban, nastale u koprodukciji Teatra Exit I Akademije dramskih umjetnosti.


 “Kako misliš mene nema!?” Ivice Boban jedna je od najgledanijih predstava Teatra Exit, te jedna od najgledanijih predstava hrvatskog kazališta u prvoj polovici 21. stoljeća. Kroz manje od dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, dramatične te istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije. (…) “Priča je svakidašnja. Buđenje, kava, listaš novine: događaji dana, svijet, novac, politika, crna kronika, tehnologija, multimedija, moda, ljepota, showbiz, turizam, sport, ponude, oglasi, ispadaju reklamni letci. Akcija! Najjeftinije! Senzacionalno! Rasprodaja, do isteka zaliha. Sniženo, 12%, 23%, 30%, 40% popusta! Sve možeš imati, jeftino, svijet, život, provod, sve ti se nudi u reklamnim letcima.” Dva prijatelja virtuozno igraju Filip Juričić i Amar Bukvić.

Ulaznice za izvedbu predstave “Kako mislis mene nema!?” možete nabaviti u uredu Ludens teatra u Domu mladih na 1.katu, svakim danom, osim nedjeljom, od 10 do 14 sati, u “Šarenom dućanu”, na recepciji Hotela “Podravina”, te na dan predstave na blagajni Doma mladih od 18,00 sati. Vrijede i ulaznice kupljene za izvedbu 19. travnja koja je bila otkazana.

čitam...