Gostovanje predstave “Sutra (ni)je novi dan” u Koprivnici

07:02h
0

U subotu, 25. svibnja 2013. u 20,00 sati u Domu mladih Koprivnica gostovat će predstava “Sutra (ni)je novi dan” autorski projekt Ivice Boban, nastala u produkciji Teatra Exit.


“Sutra (ni)je novi dan” je predstava o nizu naših problema, konflikata i dilema, otkačena i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka… U dva sata virtuozne turbo igre – oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima…. Stalnim promjenama perspektive od jednog lika do drugog, predstava s dirljivom empatijom ispovijeda djeliće njihovih života, ali i svakoga od nas. To je predstava o običnim ljudima, o njihovim osamljenostima, dvojbama i strahovima, o teškoći ostvarivanja odnosa s drugim… o ljudima kojima se dogodio život onako kako nisu željeli, o teškoćama da se krene u novi dan s nadom i vjerom, o pokušajima da se pobjegne i izbavi od traumatične prošlosti, da se spasi od još nepodnošljivije sadašnjosti i od potpuno neizvjesne budućnosti.

Predstava “Sutra (ni)je novi dan” autorski je projekt Ivice Boban i troje glumaca – Iskre Jirsak, Mirele Videk i Zorana Pribičevića koji i igraju u predstavi, scenografkinja je Dinka Jeričević, kostimografkinja Ana Trišler, a koreografiju potpisuje Petra Hraščanec.

Ulaznice za izvedbu predstave “Sutra (ni)je novi dan” možete nabaviti u uredu Ludens teatra u Domu mladih na 1.katu, svakim danom, od 10 do 14 sati, u “Šarenom dućanu”, na recepciji Hotela “Podravina”, te na dan predstave na blagajni Doma mladih od 18,00 sati.

 

čitam...