-5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
demografska politika

Grad darivao Ludbrežanina Davida, prvorođenu bebu u Varaždinskoj županiji
G

U 2023. godini novčana naknada za novorođenče iznosi 400 eura

Ne propustite

Ludbrežanin David Šegović prvorođena je beba u Varaždinskoj županiji u ovoj godini.

- Oglas -

Tim su povodom Mateja Margić, voditeljica Odsjeka za razvojne projekte i društvene djelatnosti u Gradu Ludbregu i Marta Huzjak, referentica za poslove uredskog poslovanja i arhive posjetile obitelj Šegović te Davidovoj majci Sanji uručile jednokratnu novčanu pomoć za novorođenče i prigodan poklon.

Naime, Grad Ludbreg lani je povećao naknadu za novorođenče s 2000 kuna na 2500 kuna. U 2023. godini novčana naknada za novorođenče iznosi 400 eura što je dodatno povećanje.

– Svjesni smo da se demografska politika ne zasniva na jednokratnoj pomoći i zato nastojimo maksimalno biti podrška obiteljima od rođenja djeteta pa tijekom cijelog obrazovanja. Prošle godine u Ludbregu je otvoren novi vrtić. Iako privatni, jednako sufinanciramo boravak djece u svim vrtićima. Naš gradski vrtić očekuje nova adaptacija i proširenje. U osnovnoj školi sjajno funkcionira produženi boravak, učenici na početku školske godine dobivaju bon za kupnju školskog pribora, za sve osnovnoškolce besplatan je i radni materijal. Stipendiramo srednjoškolce i studente – napomenuo je gradonačelnik Bilić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

PRIGODA

Doroteja, Dora i Matej danas imaju povoda za slavlje

Danas svoje imendane slave Doroteja, Dora i Matej. Sigurno poznate barem jednu osobu koja nosi navedeno ime. Red je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti