socijalno najugroženijima

Grad Đurđevac i ove godine osigurat će božićnice za svoje umirovljenike

Za ovogodišnje božićne blagdane osigurana su financijska sredstva za sve sugrađane rođene prije 1. siječnja 1956. godine koji ne ostvaruju nikakve prihode.

08:24h
0
IMG abbcececdf V
Foto: Grad Đurđevac

Već petu godinu za redom Grad Đurđevac će isplatiti sredstva prigodom božićnih blagdana za pomoć starijim osobama slabijeg imovinskog stanja s područja grada Đurđevca.

– Grad Đurđevac već tradicionalno daruje socijalno najugroženije građane prigodnim poklonima povodom božićnih blagdana i Uskrsa, te umirovljenike božićnicama. Za ovogodišnje božićne blagdane osigurana su financijska sredstva za sve sugrađane rođene prije 1. siječnja 1956. godine koji ne ostvaruju nikakve prihode te će oni dobiti božićnicu od 200 kuna, a oni s mirovinama do 1000 kuna dobit će 150 kuna – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči te je istaknuo kako Odluku još trebaju potvrditi vijećnici.

Prijave za božićnicu se zaprimaju od 11. studenoga putem maila: racunovodstvo@djurdjevac.hr ili se mogu predati osobno na porti Gradske uprave radnim danom od 8 do 16 sati, najkasnije do 20. prosinca. Potrebno je popuniti obrazac te priložiti presliku osobne iskaznice, račun za isplatu i kopiju zadnjeg odreska od mirovine, stoji na stranicama Grada Đurđevca.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW