13.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Grad Koprivnica želi državno zemljište
G

Ne propustite

081014-mrsic-mGrad Koprivnica zatražio je od Vlade da mu, bez naknade, prenese u vlasništvo nekoliko nekretnina u državnom vlasništvu.
– Tražimo Farkašić, površinu od oko 60 hektara, koje bi pretvorili u poduzetničku zonu. Drugo, tražimo prostor od 2,2 hektara za stambenu zonu, koji je sada u naravi poljoprivredno zemljište, a koje se nalazi u okviru građevinske zone. Tražimo bivše strelište, koje je sada zapušteno, da ga pretvorimo u rekreacijsku zonu i tražimo bivše skladište naoružanja u Crnoj gori da ga isto tako pretvorimo u funkciju poduzetništva, pobrojao je gradonačelnik Zvonimir Mršić na sjednici Gradskog poglavarstva.
Nada se da će Vlada pozitivno odgovoriti na traženje Grada, te da za to neće biti postavljeni nikakvi uvjeti, kao što nisu bili ni u ostalim sredinama.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Večernji koncert

FOTO/VIDEO Popularne CICE razveselile i rasplesale Koprivničance, ovo je najbolji završetak zabavnog vikenda

Kao svojevrsni zaključak Podravskih motiva, danas su u centru grada nastupile CICE, odnosno Cure iz CEntra. Kako im i ime...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti