Regionalna energetska agencija sjever

Grad Koprivnica planira postavljanje punionica za električna vozila

Pozivamo sadašnje i buduće vlasnike električnih vozila da se do 20.02.2018. jave u gradsku upravu kako bi se utvrdila potreba za punjačima te samim tme i lokacija postavljanja istih.

12:57h
0
ELEN punionica u Koprivnici // Foto: Matija Gudlin

Grad Koprivnica u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjever provodi projekt EvCC  u kojem je predviđeno postavljanje punionica za vozila na električni pogon u blizini stambenih zgrada na području Grada Koprivnice.

Na taj način Grad želi omogućiti vlasnicima električnih vozila koji stanuju u stambenim zgradama bez garaža te općenito mogućnosti punjenja vozila da pune svoja vozila na najpovoljnijoj lokaciji.

Grad poziva sadašnje i buduće vlasnike električnih vozila da se do 20.02.2018. jave u gradsku upravu kako bi se utvrdila potreba za punjačima te samim time i lokacija postavljanja istih.

Ovim putem građani se obaviještavaju da se u sklopu projekta EvCC osniva Centar kompetencija za vozila na električni pogon kojem je glavni cilj, između ostalog, pružiti savjete građanima koji se odluče na kupnju električnih vozila.

Kontakt osoba za navedeno je Nebojša Kalanj, email: nebojsa.kalanj@koprivnica.hr  279-535,  091 4446669.

čitam...