4.3 C
Koprivnica
Subota, 4. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DO 15. SVIBNJA

Grad Koprivnica poziva: Prijavite štetu nastalu mrazom
G

Prijaviti se možete do petka, 15. svibnja ove godine.

Ne propustite

Podsjetimo, od 8. ožujka do 15. travnja ove godine cijelo područje Grada Koprivnice bilo je zahvaćeno jakim mrazom pa je tako zbog niskih temperatura došlo do oštećenja i propadanja cvjetova i plodova u dugogodišnjim nasadima, a isto je uzrokovalo znatnu materijalnu štetu poljoprivrednim proizvođačima.

- Oglas -

– Stoga se pozivaju svi poljoprivredni proizvođači upisani u Upisnik poljoprivrednika da prijave štetu nastalu uslijed prirodne nepogode, točnije mraza na višegodišnjim nasadima, a koja je nastala na području Koprivnice – poručili su iz Grada.

Obrazac prijave možete pronaći na stranicama grada, ili ga možete osobno preuzeti, u dogovoru na telefon 279-507, na stražnjem ulazu u Gradsku upravu, svaki dan od 8–14 sati.

Ispunjeni i potpisani obrazac s preslikom IBAN žiro ili tekućeg računa potrebno je dostaviti putem e-maila: josip.fonjak@koprivnica.hr ili poštom na adresu: Grad Koprivnica, Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica ili osobno predati u Pisarnicu Grada Koprivnice.

- Oglas -

Prijaviti se možete do petka, 15. svibnja ove godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

VAŽNA GODINA

FOTO/VIDEO Torčanke uzele stvar u svoje ruke i preuzele klub, na čelu mu je učiteljica Ana: Svake nedjelje smo na utakmici, vezane smo za...

Kalendarska godina, čiji smo prvi mjesec već ispratili, bit će u slavljeničkom tonu za članove NK Podravec, ali i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti