ugradnja termometra

Grad Križevci provodi aktivnosti kako bi bio energetski učinkovit grad

Cilj ove aktivnosti je ugradnjom termometra u svim grijanim prostorijama stjecanje uvida u temperaturno stanje i mogućnost upravljanja temperaturom.

16:06h
0
IMG
Foto: Grad Križevci

U sklopu Akcijskog plana energetski i klimatski održivog razvitka (SECAP) Grada Križevaca, koji je izrađen prošle godine, Grad Križevci osigurao je i podijelio svim gradskim ustanovama i poduzećima 500 termometara.

Cilj ove aktivnosti je ugradnjom termometra u svim grijanim prostorijama stjecanje uvida u temperaturno stanje i mogućnost upravljanja temperaturom, a što je i jedna od mjera ovog Akcijskog plana koja će u konačnici pridonijeti ostvarenju strateškog cilja – energetski učinkovitog grada.

Akcijski plan energetski i klimatski održivog razvitka Grada Križevaca izradili su Grad Križevci i Regionalna energetska agencija Sjever u okviru projekta C-Track 50 sufinanciranog iz programa Horizon 2020. s ciljem gospodarskog i energetskog razvitka Grada Križevaca uz povećanje udjela energije proizvedene iz obnovljivih izvora, smanjenje emisije CO2, postizanje ekološke i energetske održivosti te adaptacije na klimatske promjene na području grada.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci