-2.7 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
poziv građanima

Grad pomaže u pripremi dokumentacije za postavljanje solarne elektrane, po prijavi doniraju do 4000 kuna
G

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15. prosinca

Ne propustite

Križevčani su se jasno izrazili da u budućnosti žele postati zeleni i neovisan grad i punom snagom jure prema tom pravcu. Poznati su kao pioniri u postavljanju solarnih elektrana, a od tog plana ne odustaju, štoviše, razrađuju se novi planovi.

- Oglas -

Tako su iz Grada ovih dana poslali poziv građanima da se jave na Javni poziv za sufinanciranje pripreme projektne dokumentacije za izradu glavnog projekta sunčane elektrane za proizvodnju električne energije u kućanstvima za vlastitu potrošnju. Prijaviti se mogu fizičke osobe, građani, koji na obiteljsku kuću žele postaviti fotonaponsku elektranu.

– Cilj ovog poziva je povećanje obnovljivih izvora energije u postojećoj potrošnji električne energije u kućanstvima na području grada Križevaca te smanjenje emisije stakleničkog plina CO2, a sve u skladu s Europskim zelenim planom za postizanje klimatske neutralnosti do 2050. godine – navode.

Dodaju da je moguće ostvariti sredstva donacije do 80 posto, ali ne više od 4000 kuna po prijavi, za opravdane troškove.

- Oglas -

– Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15. prosinca, a više informacija građani mogu potražiti na www.krizevci.hr i u Energetsko-klimatskom uredu na adresi Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 8 – poručili su iz grada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

KOMUNALNO PITOMAČA

Zapošljavaju skelara na jednom od najljepših mjesta u Podravini, ako zamišljate posao uz pogled na Dravu i pjev ptičica, onda je ovo za vas,...

Ako svoju svakodnevicu možete zamisliti okruženu zelenilom, pjevom ptičica i šumom rijeke Drave, onda su idući redci namijenjeni upravo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti