Grad zaključio: Nema ograničenja u izradi Idejnog projekta buduće Obrtničke škole

12:44h
0
Na današnjem sastanku čelnici Grada su zaključili da nema ograničenja u izradi Idejnog projekta buduće Obrtničke škole

U prostorijama Grada Koprivnice u ponedjeljak je održan sastanak u vezi usklađivanja Idejnog projekta Obrtničke škole i detaljnog plana uređenja „Cvjetna“, a na kojem su sudjelovali gradonačelnik Zvonimir Mršić, zamjenik gradonačelnika Dražen Pros, pročelnica Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Maja Ištvan Krapinec i predstavnik tvrtke Coart d.o.o. Mirko Patrčević.

Projektant je na uvid dostavio Idejni projekt Obrtničke škole te je utvrđeno da čestica za planiranu gradnju Obrtničke škole zadovoljava potrebama škole. Na sastanku su razmatrani elementi uređenja okoliša parcele, izgrađenost, zelene površine, pristupni putovi te je predloženo racionalnije i funkcionalnije korištenje vanjskih prostora.

MARKETING EPODRAVINA.HR

 

Zaključeno je da ne postoje ograničenja u daljnjoj izradi Idejnog projekta, a da će Gradonačelnik u tijeku mjeseca ožujka utvrditi Konačni prijedlog plana i uputiti ga na donošenje Gradskom vijeću Grada Koprivnice.

Grad Koprivnica je do sada je izdvojio gotovo šest milijuna kuna za realizaciju projekta Obrtničke škole, za kupnju zemljišta, pristupne prometnice, a financirana je i izrada prostorno planske dokumentacije i posebne geodetske podloge. Gradski čelnici na kraju su još jednom pozvali predstavnike Koprivničko-križevačke županije da javno iznesu podatke koja su sredstva do sada uložena u ovaj projekt s njihove strane.

čitam...